Pentru utilizarea eficienta si in vederea intretinerii corespunzatoare a bazinului de inot, ai nevoie de modelul potrivit de pompe de caldura pentru apa, care sa asigure incalzirea acesteia prin extragerea caldurii din aer si transferul in apa. Specialistii HydroSpa au efectuat o selectie atenta a celor mai bune pompe de caldura pentru piscine, de la producatori de top precum Hayward, pe care le gasesti disponibile aici.

Poti opta pentru incalzirea apei din piscina cu ajutorul unei pompe de caldura reversibile, care opereaza pe baza unei tehologii Inverter care asigura performanta necesara. Aceste pompe de caldura pentru piscine sunt utile, datorita utilizarii lor intuitive, a nivelului redus de zgomot produs in timpul functionarii si deoarece sunt prevazute cu module cald/rece, care pot functiona chiar si la temperaturi de pana la -12 grade Celsius.

Aici ai la dispozitie pompe de caldura pentru apa, compatibile cu toate optiunile de tratament utilizate frecvent pentru igienizarea apei. Ai posibilitatea de a alege o pompa de caldura prevazuta cu o conexiune speciala, care permite trecerea apei din filtru la pompa de caldura.
In plus, poti opta pentru produsele prevazute cu sistemele tehnologice de ultima generatie precum modulul WiFi care asigura controlul la distanta a pompei de caldura pentru piscina, prin SmartTemp. Acestea sunt prevazute si cu ecrane LED tactile, usor de utilizat si cu design atractiv.

Silentioase si fiabile, pompele de caldura pentru ape comercializate de HydroSpa asigura manipularea in conditii de siguranta pentru utilizatori. Aici vei descoperi dispozitive verticale, care asigura eliberarea aerului prin partea superioara, fara a afecta utilizatorii in momentul in care pompa este amplasata aproape de piscina pentru a fi utilizata.
In cazul piscinelor medii si mari, poti miza si pe eficienta pompelor de caldura reversibile, care opereaza pe baza tehnologiei IN-Tech Full Inverter, care permite adaptarea acestora la diverse conditii climatice. Acestea pot fi utilizate la capacitate maxima sau in modul de reglare, care permite realizarea economiei de energie.

Cele mai performante pompe de caldura pentru piscine, disponibile in aceasta categorie sunt prevazute si cu sisteme de dezghetare auto-adaptive, care asigura reglarea ciclurilor de dezghetare. In plus, acestea pot fi utilizate si noaptea, in maniera silentioasa, pe modulul inactiv, intrucat sunt prevazute cu ecrane tactile LED, care permit manevrarea usoara si intutitiva.

Livrare gratuita* pentru comenzi cu valori mai mari de 200 RON (*in limita a 30kg)
Retur produse in 14 zile
Consultanta gratuita