Expedieri si returnari

Expedierea pachetului dumneavoastra

Pachetele sunt in general trimise in 1-2 zile de la primirea platii si sunt expediate prin FAN Courier.
Oferim transport gratuit pentru comenzile cu o valoare mai mare de 500 RON in limita a 30 kg cu livrare in aria de acoperire a curierului Fan Courier. Daca adresa de livrare este inafara ariei de acoperire atunci un operator va va contacta telefonic sau prin email pentru stabilirea posibilitatilor de livrare care in general sunt:
- ridicare personala din cel mai apropiat sediu al curierului FanCourier
- se va calcula costul suplimentar corelat cu numarul de kilometri suplimentari pana la adresa de livrare, cost ce trebuie asumat si achitat de cumparator.

Costul livrarii include costul procesarii si ambalarii, cat si costurile postale. Va sfatuim sa va grupați toate articolele intr-o singura comanda. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel ca fiecareia i se vor aplica costuri de livrare. Riscurile aferente livrarii cad in responsabilitatea dumneavoastra, dar luam masuri speciale pentru a proteja obiectele fragile. Deasemenea aveti optiunea de asigurare a coletului.

Cutiile sunt generos dimensionate si articolele dumneavoatra sunt bine protejate.

Pentru coletele deteriorate in urma transportului aveti obligatia de a sesiza acest aspect curierului, iar acesta are obligatia de a completa si semna procesul verbal de constatare, astfel eventualele defecte ale produselor nu vor putea fi imputate transportatorului si se considera ca acestea au avut loc dupa intrarea in posesia a acestora.

Livrare gratuita* pentru comenzi cu valori mai mari de 500 RON (*in limita a 30kg)
Retur produse in 14 zile
Consultanta gratuita