I.  Despre Magazinul on-line Hydrospa

 

Magazinul on-line www.hydrospa.ro este detinut de HS Hydro&Spa SRL cu sediul in Splaiul Unirii Nr. 313, corp M, parter, Sector 3, Bucuresti, inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J40/17399/2003, avand cod unic de inregistrare RO16005250, denumita in cele ce urmeaza „Societatea” sau „Vanzatorul”.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta:

• la adresa de corespondenta - Splaiul Unirii Nr. 313, corp M, parter, Sector 3, Bucuresti

Prin e-mail:

• la adresa de corespondenta electronica sales @hydrospa.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri returnare produse, informatii privind orice aspecte legate de protectia datelor cu caracter personal etc.;

• la adresa de corespondenta electronica office @hydrospa.ro - pentru initiere colaborari si parteneriate.

Prin telefon:

 • la numarul de telefon 0726 229 186, pentru oricare dintre aspectele de mai sus.

Societatea publica pe site datele complete si corecte de identificare pentru a fi contactat de catre orice cumparator.

Prin utilizarea formularului de contact disponibil pe site, clientul permite Vanzatorului sa il contacteze la adresa de e-mail furnizata in mod voluntar in sectiunea „E-mail” din formular, cu privire la intrebarile adresate/observatiile inserate in sectiunea „Mesaj”sau dupa caz, cu privire la fisierul incat in campul dedicat denumit „Atasament”- optional. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Societate va viza exclusiv comunicarea cu privire la solicitarea formulata in scris, prin raportare la optiunea cumparatorului, respectiv: asistenta pentru clienti/departament financiar/suport tehnic.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in niciun fel un angajament din partea Societatii de a contacta clientul. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, personal etc).

II.  Informatii generale privind magazinul on-line

Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare a site-ului de catre cumparator, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Societate si acesta.

Clauzele formulate in concordanta cu legislatia privind protectia consumatorilor din continutul prezentului document vor viza exclusiv cumparatorii care detin aceasta calitate (persoane fizice) urmand ca persoanelor fizice autorizate, societatilor, asociatiilor, fundatiilor si altor entitati similare sa li se aplice conditiile legale privind raporturile intre profesionisti.

Va invitam sa parcurgeti cu atentie acest document pentru a preintampina eventualele consecinte nedorite/neplacute care  pot fi apreciate de catre cumparator ca avand un impact negativ asupra datelor sale si/sau informatiilor furnizate vanzatorului.

Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea site-ului si implicit a oricarui produs implica aderarea cumparatorului la clauzele prezentului document; cumparatorul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile, document care poate fi actualizat, modificat si completat oricand, fara o notificare prealabila din partea Societatii. In cazul unor neintelegeri, se aplica clauzele valabile la momentul plasarii comenzii.

Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu adresa de livrare in Romania.

Plasarea unei comenzi pe site nu este conditionata de crearea unui cont de utilizator, cumparatorul putand opta pentru completarea formularului „comanda ca oaspete”. Inregistrarea ca membru reprezinta un beneficiu pus la dispozitia clientilor Societatii pentru a-si vizualiza comenzile plasate, adresele de livrare/facturare si in vederea actualizarii informatiilor cu privire la Membru (nume si prenume/denumire, adresa de e-mail, parola etc), lista produselor favorite, vouchere de reducere disponibile.


III. Proprietatea Intelectuala

Continutul site-ului, incluzand dar nelimitandu-se la reprezentari grafice statice si/sau dinamice, text si/sau continut multimedia, marci inregistrate, desene si/sau modele industriale, denumiri comerciale prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Vanzatorului, acesta detinand toate drepturile obtinute in mod direct sau indirect inclusiv prin inregistrare, contract de cesiune, contract de licenta sau aducerea la cunostinta publicului pe orice cale a drepturilor si a continutului mentionat.

Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Societate, includerea oricarui continut in afara site-ului detinut de vanzator, indepartarea insemnelor protejate de dreptul de autor al vanzatorului asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, exceptie facand situatia in care obtine acordul expres al societatii.

Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale si numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului document.

Niciun Continut transmis catre cumparator sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea societatii si/sau al angajatului sau colaboratorului vanzatorului care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Pentru orice reclamatie privind o eventuala incalcare a drepturilor de autor ne puteti contacta prin email la office@hydrospa.ro.

Societatea respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca observati ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email office@hydrospa.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre Magazinul on-line Hydrospa (I) din prezentul contract.

IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.hydrospa.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta cu avantaje suplimentare raportat la cele aplicabile cumparatorilor care cumpara ca oaspete, primirea periodica a newsletterului www.hydrospa.ro transmis de vanzator in baza relatiei relevante cu clientul sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.hydrospa.ro si a Politicii de Prelucrare a Datelor. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator.

Magazinul on-line www.hydrospa.ro se adreseaza exclusiv persoanelor care au implinit in mod legal 16 ani astfel incat doar persoanele care au implinit aceasta varsta isi pot crea cont pe site. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele din magazinul on-line www.hydrospa.ro numai cu ajutorul unui parinte sau tutore, care va avea posibilitatea sa isi creeze cont de utilizator.

www.hydrospa.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori in cazul in care considera ca atitudinea/comportamentul cumparatorului poate prejudicia sub orice forma vanzatorul. Cazurile in care poate interveni inchiderea contului de utilizator includ, dar nu se limiteaza la: plasarea si anularea a mai mult de doua comenzi dupa confirmarea comenzii-indiferent de modalitatea de anulare (in scris/telefonic), refuzarea a mai mult de doua comenzi in sistemul de plata la livrare, folosirea unui limbaj tendentios, incalcarea dreptului de proprietate intelectuala sau orice alta situatie in care accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel Societatea.

V. Datele Personale

Va informam ca, in conformitate cu Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) si cu Legea nr. 190/2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), informatiile referitoare la persoana dumneavoastra, inclusiv cele colectate prin cookies vor fi inregistrate in baza noastra de dateVanzatorul, in calitate de Operator de date cu caracter personal, prelucreaza datele furnizate de cumparatori in conformitate cu Politica de confidentialitate.

VI. Newsletter

In baza profilului sau de membru www.hydrospa.ro, un utilizator  va primi newsletterele www.hydrospa.ro.  Avand in vedere relatia relevanta dintre vanzator si cumparator, acesta din urma se asteapta sa primeasca cel putin un newsletter din partea societatii, saptamanal, pana la momentul la care se va dezbona fie prin intermediul setarilor din contul de utilizator, fie prin accesarea link-ului de dezbonare, disponibil in finalul fiecarui newsletter transmis de societate.

Cumparatorul va putea primi newslettere de la vanzator chiar si in cazul in care nu isi creeaza un cont de utilizator, prin abonarea la newsletter prin completarea campului aferent sectiunii dedicate disponibila pe site.

Informatiile personale colectate de www.hydrospa.ro sunt folosite pentru livrarea continutului newsletter-ului personalizat (Nume, Prenume, Email). Aditional sunt colectate informatii statistice despre: numarul de deschideri al unui newsletter - numarul de click-uri pentru fiecare link din newsletter.

Fiecare membru este adaugat automat in lista utilizatorilor ce vor primi newslettere, actualizata in contextul fiecarei retrageri a consimtamantului/dezabonari. Dupa ce un utilizator se dezaboneaza, nu va mai primi nici un newsletter din partea www.hydrospa.ro, decat in cazul in care opteaza, din nou, pentru abonare.

VII. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.hydrospa.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

- identificarea si alegerea produselor

- optarea pentru metoda de plata dorita, in conformitate cu sectiunea „metode de plata” de pe site

- finalizarea comenzii, prin apasarea butonului „finalizeaza comanda”

- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi prin intermediul site-ului www.hydrospa.ro, , intelegeti faptul ca vanzatorul va poate contacta atat telefonic cat si prin intermediul unui e-mail in vederea stabilirii unor aspecte legate de comanda plasata.

Anularea unei comenzi care a fost confirmata de vanzator poate interveni in urmatoarele situatii: in cazul in care livrarea este amanata de minim doua ori urmare a solicitarii cumparatorului, in cazul in care intervin mai mult de trei modificari in cadrul aceleiasi comenzi in ceea ce priveste produsele achizitionate, in cazul in care produsul nu mai este disponibil in stoc iar vanzatorul nu il poate obtine de la furnizor in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii, refuzarea unei comenzi in sistem de plata la livrare precum si in orice alta situatie similara, care creeaza un prejudiciu vanzatorului sau care conduce la imposibilitatea ca vanzatorul sa onoreze contractul.

VIII. Cum cumpar

VIII.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.hydrospa.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi recomandate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

Preturile pentru un produs pot varia in functie de modelele/versiunile disponibile in stoc la furnizor.

Hydrospa isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.hydrospa.ro, fara o instiintare prealabila.

Preturile afisate pe site sunt valabile doar pentru comenzile efectuate exclusiv online (la distanta).

VIII.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata, online cu cardul prin intermediul procesatorului de plati securizate EuPlatesc  sau numerar/ramburs la livrare.

Daca ati ales ca metoda de plata transfer bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi proforme (detalii in cap. VIII.2.1).

Daca ati ales ca metoda de plata online cu cardul prin intermediul procesatorului de plati securizate EuPlatesc, dupa confirmarea comenzii veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului unde veti finaliza procesul de efectuare a platii, urmand ca, dupa validarea platii de catre procesatorul EuPlatesc, sa primiti detalii legate de data exacta a livrarii produselor din partea unui operator  al vanzatorului.

Daca ati ales sa platiti numerar/ramburs la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi proforme, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea iar acesta va emite chitanta pentru suma incasata.

Taxele de livrare sunt calculate automat in functie de greutatea si adresa de destinatie a coletelor si vor fi transmise cumparatorului, pentru validare, anterior finalizarii comenzii.
Pentru comenzi de peste 500 RON, in limita a 30 kg, transportul este gratuit, in limita ariei de acoperire si deservire fara kilometri suplimentari. Lista localitatilor fara km suplimentari poate fi consultata pe site-ul: https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2017/08/locatiiFAN.pdf. 

Timpul de livrare al unei comenzi poate varia in functie de perioada in care este efectuata. Astfel incat intervalul de livrare poate varia de la 2 (doua) pana la 5 (cinci) zile lucratoare in conditii normale, iar pentru comenzile care urmeaza a fi livrate in perioade aglomerate (Sarbatorile de iarna, Sarbatorile Pascale, 8 Martie, Black Friday etc.) termenul de livrare poate fi extins insa nu poate depasi 30 de zile calendaristice de la momentul plasarii comenzii .
Pentru produsele cu disponibilitate „in stoc furnizor”, Hydrospa poate solicita plata in avans de pana la 50% din valoarea totala a produselor comandate.

VIII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.hydrospa.ro prin transfer bancar/ordin de plata?

Puteti cumpara produse prin www.hydrospa.ro urmand urmatorii pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Comanda acum".

b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs.

Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea.

Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii.

Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului.

Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator". Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva.

Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura proforma cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii proforme primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa sales @hydrospa.ro, in maximum 48 de ore.
Hydrospa isi rezerva dreptul de a anula comanda daca in decurs de 48 de ore de lucru (cu exceptia zilelor de repaus saptamanal – sambata si duminica si a sarbatorilor legale) de la confirmarea acesteia in modalitatea prezentata mai sus, Cumparatorul nu transmite prin e-mail (sales@hydrospa.ro) confirmarea efectuarii platii.

Plasarea unei comenzi online valide nu garanteaza clientului rezervarea si/sau livrarea produsului comandat. Chiar si in cazul unei comenzi confirmate electronic, poate interveni anularea comenzii in conditiile expuse la cap. VII.

Confirmarea stocului si rezervarea produsului in vederea onorarii comenzii se face de catre operatorii nostri prin telefon sau prin e-mail.

Comanda se considera valida in momentul emiterii facturii fiscale desi contractul se considera incheiat in momentul confirmarii comenzii de catre vanzator prin intermediul e-mailului de confirmare.

IX. Garantie si service postvanzare

Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de service.

Toate produsele comercializate au o garantie de 1 an (in cazul in care nu este specificat altfel).

In cazul lipsei conformitatii, Consumatorul are dreptul, iar Vanzatorul se obliga sa ii aduca acestuia produsele la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire, in functie de optiunea sa, ori sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului ori de rezolutiunea contractului privind acele produse.

In cazul lipsei conformitatii, Consumatorul are dreptul de a solicita Vanzatorului in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata.

O masura reparatorie va fi considerata ca disproportionata, daca ea impune Vanzatorului costuri care sunt nerezonabile in comparatie cu cealalta masura reparatorie, luandu-se in considerare:

- valoarea pe care ar fi avut-o produsele daca nu ar fi existat lipsa de conformitate;

- importanta lipsei de conformitate;

- daca cealalta masura reparatorie ar putea fi realizata fara un inconvenient semnificativ pentru consumator.

O masura reparatorie va fi considerata ca imposibila daca vanzatorul nu poate asigura produse identice pentru inlocuire sau piese de schimb pentru reparare, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator si consumator si va fi facuta in cadrul unei perioade de maxim 15 zile calendaristice, fara nici un inconvenient semnificativ pentru consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului. In cazul repararii produsului, in acesta vor fi montate numai piese noi.

Consumatorul poate solicita o reducere corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului in oricare dintre urmtoarele cazuri:

- daca nu beneficiaza nici de repararea, nici de inlocuirea produsului;

- daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie intr-o perioada de timp de maxim 15 zile calendaristice;

- daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie, fara inconveniente semnificative pentru consumator.

Consumatorul nu este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului, daca lipsa conformitatii este minora.

La receptionarea produselor, cumparatorul trebuie sa se asigure ca produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ asteptarilor sale. In caz contrar, Clientul poate sa atentioneze vanzatorul in termen de 48 de ore de la primirea comenzii la adresa de e-mail disponibila la datele de contact. Atasarea unei poze lizibile a produsului a carui neconformitate se invoca este obligatorie.
Anumite produse regasite pe site-ul www.hydrospa.ro sunt destinate profesionistilor, iar montarea/instalarea acestora se impune a fi realizata cu unelte profesionale si cu ajutorul personalului de specialitate calificat, motiv pentru care Hydrospa nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru eventualele neconformitati care decurg din montarea/instalarea necorespunzatoare a acestora.

X. Descrierea si dreptul de retragere


www.hydrospa.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.hydrospa.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori.

In situatia in care cumparatorul intelege sa se retraga din Contract, are obligatia de a notifica vanzatorul cu privire la acest lucru, caz in care va returna produsele in maxim 14 zile de la momentul receptionarii comenzii, conform legislatiei in vigoare.

Produsele trebuie restituite in aceeasi stare in care au fost livrate, cu toate piesele secundare/accesorii si documentele care au insotit produsele si in masura in care este posibil, impreuna cu ambalajul in care a fost livrat. Lipsa ambalajului original nu conduce la imposibilitatea exercitarii dreptului de retragere din contract.

Cumparatorul este responsabil pentru achitarea costurilor in vederea restituirii produselor. Daca motivul restituirii este din culpa vanzatorului (exemplu: defect de fabricatie, livrarea unui alt produs decat cel solicitat etc), societatea va suporta achitarea costurilor necesare returnarii.

Vanzatorul va restitui cumparatorului contravaloarea produsului in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la receptionarea acestuia, cu conditia ca produsul sa respecte cerintele mentionate in continutul acestui capitol.

Inainte de expirarea perioadei de retragere din contract, cumparatorul anunta societatea despre decizia sa de retragere din contract. In acest scop, cumparatorul poate alege una dintre urmatoarele variante:

1. de a folosi modelul de formular de retragere;

2. de a face o declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract;

Model de formular de retragere din contract in conformitate cu dispozitiile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

  Catre : HS Hydro&Spa SRL cu sediul in Splaiul Unirii Nr. 313, corp M, parter, Sector 3, Bucuresti

Telefon: 0726 229 186

-Vă informez/Vă informam  prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse :

- Comandate la data (*)/primite la data (*)

- Numele Clientului:


- Adresa Clientului:

- Semnatura Clientului (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie)

- Data”.

Daca constata aparitia unor elemente ce diminueaza valoarea produsului returnat in cazul cumparatorului care s-a retras din Contract, societatea va notifica cumparatorul in acest sens. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restitui suma reprezentand contravaloarea produsului achizitionat de Client numai dupa verificarea produsului, retinand, daca este cazul, suma aferenta diminuarii de valoare a produsului returnat.

XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.hydrospa.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.hydrospa.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.hydrospa.ro,, intelegi faptul ca Societatea, in interes legitim, poate publica continutul, inclusiv datele de identificarea pe care le-ati furnizat; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.hydrospa.ro.

www.hydrospa.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.hydrospa.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.hydrospa.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XII. Forta Majora

www.hydrospa.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.hydrospa.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.hydrospa.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.hydrospa.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.hydrospa.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XIII. Publicitatea

www.hydrospa.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.hydrospa.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XV. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.hydrospa.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane si europene aplicabile, cu precadere de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, Ordonanta de Urgenta nr. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice si Directiva  2012/19/UE a Parlamentului European si a Consiliului privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE).

Documentul reprezentand Termenii si conditiile www.hydrospa.ro a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila iar in cazul in care nu se poate ajunge la o astfel de intelegere, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

COPYRIGHT HS Hydro&Spa SRL 2019

Livrare gratuita* pentru comenzi cu valori mai mari de 500 RON (*in limita a 30kg)
Retur produse in 14 zile
Consultanta gratuita