Ai efectuat investitia necesara montajului piscinei ingropate din curtea casei tale? Atunci trebuie sa acorzi atentie si modului in care asiguri rezistenta si buna functionare a sistemelor instalate. Pentru aceasta, ai nevoie, in primul rand, de cele mai bune filtre si pompe pentru piscine, cu ajutorul carora sa filtrezi corect apa din piscina.

In aceasta categorie, vei descoperi cele mai eficiente filtre pentru piscina, prevazute cu vana in partea superioara, pentru a asigura curatarea eficienta a bazinului de inot. Realizate din materiale de calitate superioara precum polipropilena, filtrele de piscina selectate cu atentie de specialistii HydroSpa sunt rezistente la radiatiile UV si la actiunea agentilor nocivi.

Filtrele pentru piscine din aceasta categorie nu sunt supuse procesului de coroziune si sunt rezistente la umezeala. Acestea sunt usor de manevrat intrucat sunt dotate cu supape multiport, plasate deasupra si dispozitive de monitorizare a presiunii apei (manometre). Poti alege filtre pentru piscina care asigura o filtrare a impuritatilor de pana la 40-60 microni, rezistente la socuri.

Aici vei descoperi si cele mai eficiente filtre cu nisip pentru piscine, confectionate din materiale de calitate superioara precum poliesterul intarit, in combinatie cu fibra de sticla. Acestea asigura rezistenta sporita la presiune, iar structura prevazuta cu vana multiport laterala si capac superior, de diametru mare, asigura o manevrare usoara a nisipului utilizat si a filtrului.

Din aceasta categorie poti alege si un filtru de piscina cu nisip, realizat din polietilena densa, cu eficienta si rezistenta dovedita chiar si atunci cand intra in contact cu produse puternice de tratare a apei. Poti opta pentru un filtru de nisip pentru piscina cu rezervor anti-coroziune, pe care il poti utiliza in orice anotimp, indiferent de climat.

In gama de produse HydroSpa, vei descoperi cele mai eficiente filtre anticalcar, materiale de filtrare a nisipului cu granulatie de 0.6 - 2 mm pentru filtrul de recirculare a piscinei, manometre pentru filtrele de apa si cele mai bune pompe si filtre pentru piscina.

Livrare gratuita* pentru comenzi cu valori mai mari de 200 RON (*in limita a 30kg)
Retur produse in 14 zile
Consultanta gratuita