In aceasta categorie de produse atent selectionate de specialistii HydroSpa, vei descoperi cele mai eficiente echipamente pentru sauna: incalzitoare cu sau fara comanda incorporata, panouri de control de ultima generatie si echipamente de constructie a saunei.

Orice incalzitor de sauna comercializat aici este usor de instalat, ofera spatiu suficient pentru pietre si asigura puterea necesara (9 kW) pentru a incalzi complet sauna. Incalzitoarele de sauna alese de noi sunt prevazute cu panouri de control integrate, pentru ca operarea acestora sa fie efectuata cu usurinta. Realizate din otel inoxidabil la exterior si din aluminiu-zinc in interior, sistemele de incalzire a saunei comercializate aici sunt rezistente la rugina.

Aici vei descoperi incalzitoare de sauna potrivite atat pentru saune mici sau de dimensiuni medii cat si mari, a caror recipiente sunt special create pentru aranjarea rocilor vulcanice, necesare incalzirii spatiilor de diferite dimensiuni. Ramele de acoperire si carcasele exterioare sunt de cea mai buna calitate, datorita otelului inoxidabil din componenta lor. Carcasele interioare si gratarele sunt, de asemenea, de calitate superioara, datorita combinatiei de aluminiu si zinc din structura lor.

Incalzitoarele de sauna alese de specialistii HydroSpa asigura un raport pret-calitate excelent. Acestea au un design atractiv, functioneaza pe baza tehnologiei de ultima generatie, sunt prevazute cu unitati de comanda exterioare, permit asamblarea usoara si rapida.

Aici vei descoperi si panouri de control a saunei prevazute cu facilitati profesionale, operate cu ajutorul tehnologiei invoatoare CK31. Am inclus in aceasta categorie panouri de control prevazute cu afisaj digital de temperatura, timp prestabilit, durata de incalzire si ora, pentru ca tu sa operezi usor si rapid sauna in orice moment.

Poti ajusta temperatura din sauna in mod progresiv pornind de la 10 grade Celsius si ajungand pana la valoarea maxima de 110 grade Celsius.  Pentru a elimina riscul supraincalzirii, panourile de control pentru saune sunt prevazute cu protectie suplimentara la supra-temperatura si cu senzori de incalzire. Atunci cand senzorii se intrerup, are loc deconectarea automata din panoul de control.

Sistemele de control de ultima generatie pe care le punem la dispozitia clientilor pot fi activate de la distanta, in cazul in care se doreste acest lucru, pot fi utilizate atat pentru saunele aflate la domiciliu, cat si pentru cele din cadrul facilitatilor profesionale.

Panourile de control pentru saune, care au la baza tehnologia inovatoare CK31 asigura reglarea progresiva a temperaturii, sunt prevazute cu senzori de umiditate sau pentru banca, au in componenta programe de post-uscare si indicatoare pentru volumul insuficient de apa.  In plus, acestea permit conectarea generatoarelor de abur de pana la 3.5 kW, asigura controlul sistemului de iluminare a saunei si a celui de ventilatie,  iar erorile sunt afisate pe ecranul digital in orice moment.

Mizeaza pe cel mai bun raport - pret asigurat de specialistii HydroSpa in cazul echipamentelor pentru piscina comercializate aici.

Livrare gratuita* pentru comenzi cu valori mai mari de 200 RON (*in limita a 30kg)
Retur produse in 14 zile
Consultanta gratuita