Piscine structura metalica

(4 produse)

Ai decis ca este momentul potrivit sa construiesti o piscina in curtea casei tale? Atunci cu siguranta esti interesat de o constructie robusta, cu durata de viata extinsa si a carui aspect sa fie unul placut. Iti poti indrepta atentia catre o piscina ingropata, de dimensiunile si forma dorita, cu o structura metalica, pentru care ai garantia rezistentei timp de 25 ani.

In aceasta categorie, vei descoperi seturi de piscine cu structuri complete, alcatuite din panouri de otel galvanizat SteelPrime, cu grosime de 2 mm, cu ranforsare standard si suport pentru bordura perimetrala. Invelisul exterior al acestor piscine ingropate, disponibile la pret accesbil, este alcatuit din liner PVC 75/100, include profilul de ancorare si banda de fixare necesare si este disponibil in diverse nuante.

Pretul piscinei ingropate este influentat si de dotarile optionale ale acesteia. La HydroSpa, vei descoperi piscine ingropate ieftine si de calitate, cu sisteme de filtrare performante, alcatuite din filtre de nisip si vana multisuport Hawyward, din pompe de reciclare prevazute cu prefiltru si panouri electrice cu protectie diferentiala.

Intregul set de piese din ABS necesare pentru cuva piscinei vine la pachet cu celelalte componente ale piscinei semi-ingropate, impreuna cu necesarul de tevi si fitinguri PVC sau bordura perimetrala. Poti alege si dotari optionale precum scara cu structura realizata din panouri de otel si sistemele de tratare automata.

Mizeaza pe cel mai bun raport pret-calitate in cazul piscinelor ingropate, cu durata de viata extinsa si rezistenta dovedita, alese si comercializate de specialistii HydroSpa.

Livrare gratuita* pentru comenzi cu valori mai mari de 200 RON (*in limita a 30kg)
Retur produse in 14 zile
Consultanta gratuita