Lista de produse dupa marca Sugar Valley

Pentru a te bucura, in conditii de siguranta, de utilizarea bazinului de inot, trebuie sa asiguri curatarea si tratarea apei din piscina cu produse Sugar Valley in permanenta. Aici vei descoperi solutii de calibrare a pH-ului apei din piscina, sisteme de electroliza si ionizare de ultima generatie, sisteme de hidroliza atent selectionate si diverse accesorii Sugar Valley destinate tratarii apei din piscina.

Sistemele de electroliza cu ionizare Cu/Ag alese de specialistii HydroSpa din gama produselor de tratare a apei Sugar Valley combina eficient cele mai populare tratamente ale apei din piscina intr-un singur sistem. Cele doua tratamente se completeaza si sporesc eficienta rezultatelor obtinute, prin inlaturarea completa a adaosului de clor si a substantelor chimice cu efect floculant si algicid din piscina.

In plus, aceste sisteme de tratare a apei din gama Sugar Valley produc continuu, substantelele algicide, floculante si bactericide necesare pentru igienizarea permanenta a apei din piscina. Astfel, apa este sterilizata in mod constant, mirosurile neplacute sunt eliminate, iar utilizatorii piscinei inoata in conditii adecvate de igiena.

Aici vei descoperi si sistemele de tratare a apei din gama Sugar Valley care folosesc hidroliza ca metoda de dezinfectie, in combinatie cu electroliza apei sarate cu salinitate redusa. In cadrul acestui proces de operare, moleculele de apa sunt descompuse in hidrogen si oxigen, iar ulterior se recombina in agenti de dezinfectie (H202, OH, O2, O3). Prin urmare, tratarea apei din piscina se realizeaza utilizand elementele chimice din apa, ozonul si oxigenul.

Mizeaza pe eficienta sistemelor de tratare a apei Sugar Valley, de ultima generatie, care elimina nevoia utilizarii clorului sau a altor substante chimice, asigurand igienizarea ecologica completa a apei din bazin.

Livrare gratuita* pentru comenzi cu valori mai mari de 500 RON (*in limita a 30kg)
Retur produse in 14 zile
Consultanta gratuita