Produsele pentru dezinfectarea apei sunt esentiale pentru o intretinere corecta a piscinei. Clorul este cea mai folosita substanta pentru eliminarea bacteriilor, ciupercilor si algelor, astfel incat tu sa te poti bucura de o apa curata, limpede, care nu-ti va pune in pericol sanatatea.
Poti folosi clor pentru piscine sub forma de:
• Tablete cu eliberare lenta
• Granule cu actiune rapida, pentru un tratament soc.
Clorul cu actiune lenta este recomandat pentru tratamentul de intretinere a apei din piscina, fiind esential intre doua tratamente soc. In schimb, produsele cu actiune rapida, imediata, sunt folosite pentru a steriliza apa, iar dupa aplicarea lor piscina nu poate fi utilizata timp de 24 de ore – masura necesara pentru a preveni o posibila intoxicatie cu clor.
Ca sa afli cat clor se pune in piscina, citeste cu atentie eticheta produsului pe care vrei sa-l folosesti. In acest fel, vei afla care sunt instructiunile de utilizare, dar si masurile de siguranta pe care trebuie sa le respecti.
Tine cont de faptul ca toate produsele pe baza de clor sau alti dezinfectanti sunt substante chimice, care pot fi periculoase pentru sanatate daca nu sunt folosite conform recomandarilor producatorului.

Livrare gratuita* pentru comenzi cu valori mai mari de 200 RON (*in limita a 30kg)
Retur produse in 14 zile
Consultanta gratuita