-15%

Sistem electroliza si ozon Intex Kristal Clear

28666
In stoc (1)
1.201,34 lei
1.021,14 lei / Buc.
tva inclus
Pentru acest produs beneficiati de transport gratuit
Cere informatii 0729 097 382

Sistem electroliza si ozon Intex Kristal Clear

Chiar si cele mai puternice si robuste filtre pentru piscine nu pot impiedica dezvoltarea de microorganisme si alge . Pentru a elimina contaminantii biologici este necesara o protectie chimica a apei . Cele mai multe produse chimice pentru dezinfectarea apei in piscine contin clor activ , care ofera un miros neplacut si provoaca iritatii ale pielii.

Doar ozonul ofera practic complet, instantaneu , inodor , o salubritate total naturala a apei din piscina. Ozonul elimina bacteriile de peste 3000 de ori mai rapid decat clorul . si pentru ca are de pana la 100 de ori putere mai mare de oxidare decat clorul, curata apa din piscina fara miros chimic pe care inotatorii de multe ori il asociaza cu clorul.

Intex a adus aceasta tehnologie puternica , impreuna cu beneficiile sistemului nostru de electroliza pentru a oferi clientilor dumneavoastra cea mai buna salubritate in materie de piscine supraterane . Prin combinarea rezistentei incredibila de dezinfectare a ozonului cu confortul de inot mare pe care il ofera sistemul de electroliza, clientii se pot bucura de piscina detinuta si o experienta de inot pe timp indelungat

O solutie total efectiva, inodora, fara efort, total naturala pentru mentinerea limpede ca cristalul a apei in bazin.
Sistem de electroliza Krystal Clear CG-28666
Alimentare: 220-240V
Necesita o pompa de filtrare cu un debit intre 5678-15140 l / h
Distribuire clor: 150 mg / h
Ciclu automat: 24 ore
Pachet pentru o depozitare usoara
Greutate: 16.4 kg

    Livrare gratuita* pentru comenzi cu valori mai mari de 200 RON (*in limita a 30kg)
    Retur produse in 14 zile
    Consultanta gratuita