Reducator Clor, 5Kg  de la KLOER referinta CHS 12-5
  • Reducator Clor, 5Kg  de la KLOER referinta CHS 12-5

Reducator Clor, 5Kg

CHS 12-5
In stoc

161,40 lei
cu TVA

Cere informatii 0726 229 186

Neutralizator de Clor/Brom 5kg pentru tratarea apei din piscine si in diverse scopuri industriale.

Dozare:
Se masoara nivelul de clor sau de brom din apa.
- Pentru piscinele in care tratamentul apei se face cu clor, sunt necesare 7 grame de produs (reducator de clor) pentru fiecare m³ de apa pentru a scadea nivelul de clor cu 1 mg/l (ppm).
- Pentru piscinele in care tratamentul apei se face cu brom, sunt necesare 3 grame de produs (reducator de brom) pentru fiecare m³ de apa pentru a scadea nivelul de brom cu 1 mg/l (ppm).

Cantitatea de produs calculata ca mai sus se dizolva 1:1 cu apa si se distribuie uniform in apa, de jur imprejurul bazinului. Dupa doua ore de la tratament, se analizeaza din nou nivelul de clor sau de brom din apa si se adauga o noua doza, daca este cazul.

Nota:
se va evita supradozarea reducatorului de clor/brom. in caz contrar, acest lucru va duce la necesitatea adaugarii suplimentare de clor/brom in piscina si, implicit, la cresterea consumului lor.

Important:
Aceste doze sunt orientative. in functie de calitatea apei de alimentare a piscinei, de intensitatea folosirii acesteia, de factorii de mediu, conditiile meteorologice, caracteristicile piscinei s.a., cantitatile de produs necesare pentru obtinerea unor rezultate optime pot varia.

Fisa de securitate a produsului se poate descarca de aici

    Livrare gratuita* pentru comenzi cu valori mai mari de 500 RON (*in limita a 30kg)
    Retur produse in 14 zile
    Consultanta gratuita