Daca ti-ai dorit mereu sa ai propria ta piscina in curte, dar nu ai suficient spatiu sau nu dispui de un buget prea generos, poti alege o piscina supraterana. Nu trebuie sa renunti la visul tau! Piscinele supraterane cu cadru metalic sau piscine supraterane cu inel gonflabil sunt o solutie accesibila, din toate punctele de vedere.
Sunt ieftine si usor de montat, astfel incat se pot instalat in cel mult 30 de minute. In plus, nu trebuie sa dispui de foarte mult spatiu in curte, pentru ca poti alege o piscina supraterana dreptunghiulara cu o dimensiune mai mica, potrivita cu nevoile tale. Un alt avantaj al acestor piscine este ca nu va trebui sa sapi in curte, cum este necesar in cazul piscinelor ingropate.
Acum este foarte usor de alegi modelul ideal de piscina supraterana, cu dimensiuni si inaltimi variate, astfel incat sa fie potrivit cu spatiul de care dispui.
Aceste piscine vin impreuna cu accesorii foarte utile, astfel incat le vei putea folosi imediat, fara sa fie nevoie sa cumperi separat alte produse:
• Filtre
• Pompe
• Scara.
Dupa ce ai ales modelul potrivit, iti mai ramane doar sa te bucuri de liniste si sa te relaxezi alaturi de cei dragi, in piscina ta, la care ai visat dintotdeauna!

Livrare gratuita* pentru comenzi cu valori mai mari de 200 RON (*in limita a 30kg)
Retur produse in 14 zile
Consultanta gratuita