O piscina gonflabila este alegerea ideala daca iti doresti sa te bucuri un loc de relaxare doar al tau, dar nu dispui de un buget foarte generos si nici nu ai o curte prea mare. Piscinele gonflabile pot fi montate foarte usor si rapid oriunde doresti si nu ai nevoie de mult spatiu. Nu va fi nevoie nici sa sapi in curte sau sa faci diferite racorduri la reteaua de apa.
In functie de preferintele tale si de necesitati, poti alege o piscina gonflabila pentru copii sau o piscina gonflabila mare, ideala pentru toata familia sau pentru prieteni. In magazinul nostru vei gasi o gama variata de piscine gonflabile, cu inaltimi si dimensiuni diferite, astfel incat iti va fi usor sa alegi produsul care ti se potriveste cel mai bine.
Piscinele gonflabile pot fi montate in curtea casei, dar pot fi si transportate in alte locuri, spre exemplu pe malul unui lac sau chiar pe plaja. Tot ce iti trebuie este o sursa de apa in apropiere! In acest fel, te vei putea bucura oriunde de propria ta piscine!
Piscina gonflabila poate fi folosita de oricine, in special de copii, care sunt astfel mai in siguranta decat intr-o piscina obisnuita si pot fi supravegheati mai usor. Este solutia perfecta pentru un copilas care vrea sa invete sa inoate!

Livrare gratuita* pentru comenzi cu valori mai mari de 200 RON (*in limita a 30kg)
Retur produse in 14 zile
Consultanta gratuita