O piscina cu cadru metalic este alegerea ideala daca iti doresti un produs accesibil si foarte usor de instalat. Piscinele supraterane cu cadru metalic pot fi folosite simultan de 2-3 persoane sau chiar mai multe si se monteaza foarte usor, in cel mult 30 de minute. Piscinele de acest fel au incluse in pachet mai multe accesorii, necesare pentru o utilizare confortabila si sigura:
• Un kit de reparare, care poate fi utilizat imediat in caz de nevoie
• Un sistem de filtrare, esential pentru o beneficia de o buna calitate a apei
• O scara pentru piscina.
In functie de preferintele si de dimensiunile de care ai nevoie, poti alege o piscina dreptunghiulara cu cadru metalic sau o piscina cu cadru metalic de forma rotunda.
Ca sa te asiguri ca vei alege cel mai potrivit produs, trebuie sa tii cont care sunt nevoile tale: cat de mare este locul in care va fi amplasata piscina, cate persoane o vor folosi si ce capacitate vrei sa aiba.
In acest fel, vei gasi modelul perfect de piscina cu cadru metalic, astfel incat sa te bucuri de clipe de relaxare si de distractie chiar la tine in curte, alaturi de familie si prieteni. Piscinele supraterane cu cadru metalic sunt ieftine, usor de intretinut si de montat si nu necesita lucrari ample pentru instalare, cum este cazul piscinelor clasice, ingropate.

Livrare gratuita* pentru comenzi cu valori mai mari de 200 RON (*in limita a 30kg)
Retur produse in 14 zile
Consultanta gratuita