Gresie floor gres walks1.0 alb natural 30X60 de la Floor Gres referinta 728755
 • Gresie floor gres walks1.0 alb natural 30X60 de la Floor Gres referinta 728755
 • Gresie floor gres walks1.0 alb natural 30X60 de la Floor Gres referinta 728755

Gresie floor gres walks1.0 alb natural 30X60

728755
In stoc

146,06 lei / Buc.
cu TVA

Cere informatii 0726 229 186

DIMENSIUNI 30X60 ALB NATURAL
(PROMOTIE IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL)
Cuartit este un tip de roca metamorfica facut in principal din cuart, dur lucrat si care utilizarea este mult mai raspandita in sectorul de constructii si industria materialelor refractoare. Acesta este un material deosebit de rezistent, de multe ori folosite pentru podele de exterior.
Floor gres, datorita tehnologiilor sale sofisticate, reinterpreteaza in gresie portelanata aparitia de cuartit, creand un material care devine sinteza perfecta intre natura si tehnologie si combina valoarea de cercetare la calitatea materiilor prime. Naturaletea de suprafata si material cu efect dur, combinate cu bogatia de grafica, culori si structuri permite gamei Wals1.0 pentru a fi utilizate in contexte diferite, cu rezultate semnificativ estetice: Walks/1.0 este o tehnologie si natura, incisiv impreunata.
Precizie estetica riguroasa si curatarea formala distinge optiunile de culoare ce caracterizeaza seria,accentuand simplitatea ei neconventionala.Disponibila in 2 finisaje, soft si natural, este perfecta pentru interpretarea arhitecturii de interior si spatiile din exterior care se imbina cu spatiul inconjurator.
Performantele extreme fizico-mecanice ale Walks1.0, realizate corpolent, il fac ideal pentru podea, pereti si utilizarea pe fatade. In proiectarea bazinelor de inot si de mediu wellness, mare rezistenta la alunecare face acest produs ideal pentru utilizarea pentru marginea de la cada chiar si in aer liber (mai ales in culori deschise ce absorb mai putina caldura).
Frumusete, eleganta, libertatea de utilizare: Walks1.0 este o colectie destinata sa dureze in timp.

  Livrare gratuita* pentru comenzi cu valori mai mari de 500 RON (*in limita a 30kg)
  Retur produse in 14 zile
  Consultanta gratuita