Adeziv liner 5L Flexocol V Soprema  de la SopremaPool referinta FLX05
  • Adeziv liner 5L Flexocol V Soprema  de la SopremaPool referinta FLX05

Adeziv liner 5L Flexocol V Soprema

FLX05
LA COMANDA

478,48 lei / Buc.
cu TVA

Cere informatii 0726 229 186Flexocol V este un adeziv monocomponent pe baza de cauciuc nitrilic si solvent pentru lipire la rece. Este formulat pentru lipirea placilor moi din PVC (de exemplu, Sopremapool) pe diferite substraturi rigide, cum ar fi betonul, metalele brute sau metalele acoperite cu PVC, poliester, PVC dur sau OSB si panouri din placaj.
Alsan Bond Pool 410 se aplica cu role sau perii, se usuca rapid si are aderenta imediata.
Limitari: Flexocol V nu este potrivit pentru lipirea pe EPS / XPS, panouri izolante din polietilena (PE) sau substraturi bituminoase.

Caracteristici principale:
• Uscare rapida
• Aderenta imediata
• Versatil
• Culoare deschisa
• Aderenta buna pe diferite substraturi
• Aplicare cu role sau pensule

Furnizat in recipienti de 5L.

Indicatii de folosire:

Inainte de aplicare, asigurati-va ca suprafetele sunt rezistente la solventi, curate, uscate, omogene si lipsite de orice contaminare (uleiuri si grasimi, praf si particule libere).
Aplicati adezivul uniform cu o rola sau o perie pe ambele substraturi care trebuie lipite, aproximativ 200 grame pe metru patrat pe fiecare parte.
Lasati adezivul sa se usuce complet, aproximativ 2 minute la 23° C / 50% HR. Timpul de uscare depinde de temperatura, umiditatea aerului, de starea suporturilor si de cantitatea de adeziv.
Odata ce timpul de uscare a trecut, atingeti suporturile si aplicati o cantitate buna de presiune timp de 15-20 de secunde. Legatura este imediata si nu este nevoie de ajustari ulterioare.
Rezistenta finala a legaturii este atinsa în aproximativ 48 de ore, In functie de conditiile meteorologice.

    Livrare gratuita* pentru comenzi cu valori mai mari de 500 RON (*in limita a 30kg)
    Retur produse in 14 zile
    Consultanta gratuita