Newsletter

Cum platesc?


In acest moment plata comenzii poate fi facuta ramburs, prin transfer bancar sau prin numerar la ridicarea produselor de la depozitul nostru.

Plata ramburs
Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea sa de la sediul local al operatorului de curierat rapid, in functie de metoda de livrare aleasa. Aceasta modalitate de plata nu poate fi folosita da doresti sa iti livram un cadou catre o alta persoana, pentru ca in cazul platii ramburs adresa de livrare trebuie sa fie aceasi cu adresa de facturare. Asigura-te ca produsul sau produsele ajung la tine si ca le platesti, iar pentru livrarea unui cadou direct catre o terta persoana plateste prin transfer bancar.

Plata prin transfer bancar
Daca optezi pentru plata prin transfer bancar atunci trebuie sa stii ca platesti anticipat, iar comanda va fi procesata dupa ce primim confirmarea platii si te notificam prin e-mail (sau prin exceptie telefonic) privind livrarea comenzii.
Aceasta metoda este recomandata persoanelor juridice, dar poate fi folosita cu succes si de catre persoanele fizice.

 

Plata prin numerar

Aceasta varianta este posibila numai in cazul in care doriti ridicrea produselor direct de la depozitul nostru. Pentru persoanele juridice acesta varianta este posibila in limita a 5000 RON, daca aceasta suma este depasita plata se poate efectua NUMAI prin Transfer bancar. Persoanele fizice nu au limita pentru valoarea maxima acceptata prin numerar.

Newsletter
Newsletter
Newsletter Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri saptamanale despre Hydrospa.ro
Newsletter
Bun venit Hydrospa.ro este un magazin online destinat echipamentelor si accesoriilor pentru piscina, saune, spa-uri, sisteme pentru irigatii, fitness, decoratiuni pentru gradina.
Despre Hydrospa.ro

HS HYDRO&SPA in colaborare cu specialisti din cadrul ASTRAL POOL - BALKANS (Fluidra Group), va pot indeplinii visul unei piscine moderne prin echipamentele si accesoriile pentru [...]

RSS