Tipareste pagina Inapoi la lista de produse

Generator de aburi Harvia Helix

Cod produs: hgx Rating: 0rating (bazat pe 0 comenturi) Producator: Harvia Asistenta online: sales@hydrospa.ro Pret incepand cu: 7570,56 RON
(TVA inclus)
Trimite
Trimite unui prieten

Generator de aburi Harvia HGX

 

Pentru o experienta placuta in baia de aburi.
Harvia HGX este o oaza de relaxare si stare de bine. Lasati caldura umeda sa va rasfete simturile si sa uitati de timp si graba pentru un moment.

Harvia HGX este un generator de abur compact, dar eficient pentru uz privat si spa. Principiile de baza de proiectare au fost fiabilitate, functionare fara probleme si experienta de relaxare in baie de aburi.

Harvia HGX este usor de instalat. Datorita designului sau compact, poate fi instalat intr-un spatiu mic. Generatorul de abur Harvia HGX este controlat de un panou de control elegant cu touch-screen. Functiile controlate sunt generatorul de abur, pompa de parfum, iluminat si ventilator.

Modele: HGX45, HGX60, HGX90, HGX11 si HGX15. Pâna la 3 unitati de putere suplimentare HGX11L pot fi legate cu generatorul de aburi de baza pentru a fi controlate cu acelasi panoul de control.

 

Accesorii:
Supapa de descarcare automata
O supapa automata de refulare face folosirea generatorului de abur chiar mai usoara decât inainte.Supapa automata de refulare clateste generatorul de abur la intervale stabilite si cand generatorul de abur este oprit. Aceasta procedura elimina orice impuritate din generatorul de abur. In scopul de a mentine generatorul de abur in stare de functionare buna, este esential sa se elimine impuritatile eficient la intervale regulate.

 

Pompa de esente
O pompa de parfum poate fi programata pentru a amesteca automat esenta cu abur.Containerul  atasat pompei de esenta poate fi mic sau mare.

 

Detalii tehnice:

 


Documente atasate:
actions
Newsletter
Newsletter Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri saptamanale despre Hydrospa.ro
Newsletter
Mozaic piscine Prisma Mix

Mozaic piscine Prisma Mix

Pret: 287,68 RON
Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Pret: 2594,68 RON
SPA Calypso

SPA Calypso

Pret: 37746,27 RON
Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Pret: 19,63 RON
BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

Pret: 760,76 RON
SPA Barcelona second-hand

SPA Barcelona second-hand

Pret: 24405,25 RON
Mozaic piscine Mix 101

Mozaic piscine Mix 101

Pret: 50,47 RON
Bun venit Hydrospa.ro este un magazin online destinat echipamentelor si accesoriilor pentru piscina, saune, spa-uri, sisteme pentru irigatii, fitness, decoratiuni pentru gradina.
Despre Hydrospa.ro

HS HYDRO&SPA in colaborare cu specialisti din cadrul ASTRAL POOL - BALKANS (Fluidra Group), va pot indeplinii visul unei piscine moderne prin echipamentele si accesoriile pentru [...]

RSS