Tipareste pagina Inapoi la lista de produse

Incalzitor sauna cu lemne Classic 280 Top

Cod produs: WK280CT Rating: 0rating (bazat pe 0 comenturi) Producator: Harvia Garantie: 2 ani Asistenta online: sales@hydrospa.ro Pret: 9445,44 RON
(TVA inclus)
Trimite unui prieten

Un incalzitor cu lemne pentru sauna cu capac


Incalzitorul Harvia Classic 280 duce amatori de imbaiat in sauna inapoi cu 60 de ani in momentul in care primul incalzitor cu lemne Harvia a fost fabricat. La fel ca primul incalzitor de sauna Harvia, modelul Classic 280 Top are de asemenea un capac.

Carcasa exterioara a incalzitorului combina otel inoxidabil cu fierul gros, vopsit in negru grafit. Cu suprafata mare pentru piatre din incalzitor ofera o experienta festiva de sauna. Prin usa de sticla cu fonta, stralucirea calda a focului este adaugata la atmosfera din sauna. Directia de deschidere a usii poate fi schimbata. Incalzitorul de sauna poate fi echipat cu un model de incalzitor de apa cu conducte. Picioarele reglabile fac incalzitorul usor de plasat in sauna.

Dimensiunea recomandata a cabinei de sauna este de 10-28 m3, iar cantitatea maxima de pietre este de 60 kg.

Reglati sauna in functie de preferintele dumneavoastra individuale.
Caldura este moale multumita capacului care deviaza circulatia aerului. Atunci cand capacul este in jos, pietrele se incalzesc repede, dar temperatura din sauna nu creste prea mult. Incalzitorul incepe sa incalzeasca aerul la capacitate maxima doar atunci cand capacul este deschis. Aruncati apa pe pietre si bucurati-va de caldura moale - la temperatura dorita. In cazul in care capacul este deschis in timp ce incalzim integral sauna, incalzitorul de sauna incalzeste ca un incalzitor cu lemne conventional.

Caracteristici tehnice incalzitor sauna Classic 280 Top


Documente atasate:
actions
Newsletter
Newsletter Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri saptamanale despre Hydrospa.ro
Newsletter
SPA Calypso

SPA Calypso

Pret: 37597,41 RON
Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Pret: 2584,45 RON
Mozaic piscine Prisma Mix

Mozaic piscine Prisma Mix

Pret: 286,55 RON
SPA Barcelona second-hand

SPA Barcelona second-hand

Pret: 24309,01 RON
BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

Pret: 757,76 RON
Mozaic piscine Mix 101

Mozaic piscine Mix 101

Pret: 37,70 RON
Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Pret: 19,55 RON
Bun venit Hydrospa.ro este un magazin online destinat echipamentelor si accesoriilor pentru piscina, saune, spa-uri, sisteme pentru irigatii, fitness, decoratiuni pentru gradina.
Despre Hydrospa.ro

HS HYDRO&SPA in colaborare cu specialisti din cadrul ASTRAL POOL - BALKANS (Fluidra Group), va pot indeplinii visul unei piscine moderne prin echipamentele si accesoriile pentru [...]

RSS