Tipareste pagina Inapoi la lista de produse

Incalzitor sauna Vega

Cod produs: HCB450400S Rating: 0rating (bazat pe 0 comenturi) Tags: incalzitor sauna, soba electrica, vega Producator: Harvia Garantie: 2 ani Asistenta online: sales@hydrospa.ro Pret incepand cu: 1329,90 RON
(TVA inclus)
Trimite unui prieten

 

Incalzitor pentru sauna Vega

 

 

Un incalzitor de baza a clasei de top.
Harvia Vega este un incalzitor elegant, care este usor de utilizat. Carcasa exterioara a incalzitorului este din otel inoxidabil  care da un aspect modern. Switch-urile de operare sunt plasate ergonomic in partea de sus, pe partea laterala a incalzitorului, care confera o operare usoara.


Vega este usor de montat pe un suport separat de montaj. Datorita designului simetric, nu este nevoie sa schimbati generozitatea incalzitorului - este pur şi simplu selectat. Conexiunile electrice sunt realizate pe partea laterala a incalzitorului, ceea ce faciliteaza o instalare usoara.


Structura incalzitorului Vega face posibila motarea sa cat mai jos pe peretele saunei. Acest lucru permite caldurii sa se raspandeasca în mod egal in întreaga sauna, asigurandu-se ca bancile de mai jos beneficiaza de asemenea de o multime de caldura.


Modelele Vega BC45, BC60, BC80 si BC90 sunt echipate cu unitate de control integrata. Modelele BC45E, BC60E, BC80E si BC90E sunt controlate de o unitate de control separata.


actions
Newsletter
Newsletter Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri saptamanale despre Hydrospa.ro
Newsletter
Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Pret: 19,53 RON
Mozaic piscine Mix 101

Mozaic piscine Mix 101

Pret: 50,23 RON
SPA Calypso

SPA Calypso

Pret: 37565,86 RON
Mozaic piscine Prisma Mix

Mozaic piscine Prisma Mix

Pret: 286,31 RON
BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

Pret: 757,12 RON
SPA Barcelona second-hand

SPA Barcelona second-hand

Pret: 24288,61 RON
Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Pret: 2582,28 RON
Bun venit Hydrospa.ro este un magazin online destinat echipamentelor si accesoriilor pentru piscina, saune, spa-uri, sisteme pentru irigatii, fitness, decoratiuni pentru gradina.
Despre Hydrospa.ro

HS HYDRO&SPA in colaborare cu specialisti din cadrul ASTRAL POOL - BALKANS (Fluidra Group), va pot indeplinii visul unei piscine moderne prin echipamentele si accesoriile pentru [...]

RSS