-1 -2 -3 -4
Tipareste pagina Inapoi la lista de produse

Incalzitor sauna Harvia Glob

Cod produs: HGL Rating: 0rating (bazat pe 0 comenturi) Producator: Harvia Asistenta online: sales@hydrospa.ro Pret incepand cu: 4178,28 RON
(TVA inclus)
Trimite unui prieten

Incalzitor sauna Harvia Glob

 

ELEMENTELE DE PRINDERE SI ACCESORIILE NU SUNT INCLUSE IN PRET SI SE POT ACHIZITIONA SEPARAT.


Harvia Glob - noutate

Un incalzitor pentru sauna de posibilitati infinite .
Incalzitorul de sauna Harvia Glob va ofera o experienta de baie placuta , nu numai prin caldura si abur , dar, de asemenea, prin designul sau unic si gradul de utilizare excelent . Uitati ideile preconcepute cu privire la pozitia incalzitorului intr-o sauna ! Harvia Glob poate fi pozitionat pe un perete , pe un suport sau chiar suspendat de tavan . Libertatea de alegere va pune imaginatia la incercare cand planificati pozitionarea bancilor in sauna.

Harvia Glob este , de asemenea, un exemplu de design ecologic :cele mai bune materii prime - otel inoxidabil robust - este folosit producand cât mai putina risipa posibil si nu sunt utilizate  substante chimice nocive in finisajul de suprafata . Un nou mod complet de gândire este , de asemenea, evident in proiectarea incalzitorului , care este format din arcuri de otel si inele taiate exact cu laserul . Cantitatea de pietre sauna este atent optimizata :incalzirul se incalzeste rapid, fara a sacrifica calitatea aburului .

Incalzitorul Harvia Glob GL70 ( Ø 430 mm ) si GL110 ( Ø 500 mm ), sunt controlate cu un panou de control touch-screen . Panoul de control touch-screen usor de folosit cu o ajustare extrem de precisa a temperaturii a fost conceput pentru confortul dumneavoastra in conformitate cu principiile de proiectare Harvia . Panoul de control simplu si elegant impermeabil poate fi plasat in interior sau in afara saunei . Incalzitorul include o unitate de putere compacta , care ofera energie electrica elementelor de incalzire . Incalzirea este conectata la unitatea de alimentare prin intermediul unui cablu protejat in interiorul unui tub blindat . Senzorul incalzitorului de temperatura este instalat in tavanul saunei si conectat la unitatea de alimentare prin intermediul unui cablu .

Harvia Glob este de asemenea disponibil ca modelele E, GL70E si GL110E , care sunt controlate de o unitate de control separat ( de exemplu, Griffin sau C150 ) . Modelele E includ o cutie de conexiuni de intrare electrica de la unitatea de control . Incalzitorul este conectat la cutia de conexiuni printr-un cablu care ruleaza in interiorul unui tub blindat .

Kituri de fixare :
- Suport de montare pe suport HGL1 ( GL70 , GL70E )
- Suport de montare pe suport HGL2 ( GL110 , GL110E )
- Picior Telescopic HGL3
- Picior mic HGL5
- Kit de suspensie in tavan HGL4

accesorii :
- Balustrada de siguranta HGL6 ( GL70 , GL70E )
- Balustrada de siguranta HGL7 ( GL110 , GL110E )
- Sticla de protectie pentru banca HGL8


actions
Newsletter
Newsletter Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri saptamanale despre Hydrospa.ro
Newsletter
Mozaic piscine Prisma Mix

Mozaic piscine Prisma Mix

Pret: 287,71 RON
Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Pret: 19,63 RON
BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

Pret: 760,84 RON
Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Pret: 2594,96 RON
SPA Barcelona second-hand

SPA Barcelona second-hand

Pret: 24407,87 RON
SPA Calypso

SPA Calypso

Pret: 37750,32 RON
Mozaic piscine Mix 101

Mozaic piscine Mix 101

Pret: 50,48 RON
Bun venit Hydrospa.ro este un magazin online destinat echipamentelor si accesoriilor pentru piscina, saune, spa-uri, sisteme pentru irigatii, fitness, decoratiuni pentru gradina.
Despre Hydrospa.ro

HS HYDRO&SPA in colaborare cu specialisti din cadrul ASTRAL POOL - BALKANS (Fluidra Group), va pot indeplinii visul unei piscine moderne prin echipamentele si accesoriile pentru [...]

RSS