left left
-1
Tipareste pagina Inapoi la lista de produse

Incalzitor sauna CILINDRO H 6.8kW

Cod produs: HPC700400H Rating: 0rating (bazat pe 0 comenturi) Producator: Harvia Asistenta online: sales@hydrospa.ro Pret incepand cu: 2579,60 RON
(TVA inclus)
Trimite unui prieten

Incalzitor sauna CILINDRO H 6.8kW

 

Incalzitor de buget cu cantitate masiva de piatra.
Cantitatea masiva de piatra a incalzitorului electric Harvia Cilindro ofera o experienta placuta in sauna. Puteti alege din trei modele diferite de încalzitoare CILINDRO . Raportul calitate-pret al acestui incalzitor este excelent .
 
Cilindro are un învelis exterior perforat din otel inoxidabil sau din otel alb cilindrat vopsit . Puteti ajusta natura caldurii de la moale la puternic prin aruncarea de apa , din lateralul incalzitorului sau direct pe partea de sus deasupra pietrelor .

Cilindro H are o carcasa exterioara partial perforata în partea din fata , care ofera utilizatorului beneficiile cantitatii masive de pietre, dar , de asemenea, permite incalzitorului sa fie amplasat într-un spatiu mai mic . Cilindro F are o carcasa exterioara solida . Carcasa scade cerintele distantie de siguranta , si , prin urmare, cerinta de spatiu este mica si bancile pot fi situate în apropierea incalzitorului . Acest lucru ofera mai multa libertate de creativitate în designul saunei . Cilindro F ofera o caldura mai apriga , comparativ cu baia de sauna mai moale furnizata de celelalte doua modele CILINDRO .
 
In Cilindro H si Cilindro F spatiul de piatra este fabricat din otel inoxidabil si carcasa exterioara este facuta din otel zincat vopsit alb sau negru.

Incalzitoarele sunt echipate cu o unitate de control incorporata si butoanele de operare sunt plasate jos pe partea din fata a incalzitorului . Modelele Cilindro PC70E si PC90E sunt controlate de o unitate de control separata ( de exemplu Griffin sau C150 ) .

 

Modelele E de încălzitoare pot fi încorporate în banca de jos cu ajutorul unei flanse(HPC1) din oțel inoxidabil.

 


actions
Newsletter
Newsletter Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri saptamanale despre Hydrospa.ro
Newsletter
SPA Calypso

SPA Calypso

Pret: 37746,27 RON
Mozaic piscine Prisma Mix

Mozaic piscine Prisma Mix

Pret: 287,68 RON
Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Pret: 19,63 RON
BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

Pret: 760,76 RON
SPA Barcelona second-hand

SPA Barcelona second-hand

Pret: 24405,25 RON
Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Pret: 2594,68 RON
Mozaic piscine Mix 101

Mozaic piscine Mix 101

Pret: 50,47 RON
Bun venit Hydrospa.ro este un magazin online destinat echipamentelor si accesoriilor pentru piscina, saune, spa-uri, sisteme pentru irigatii, fitness, decoratiuni pentru gradina.
Despre Hydrospa.ro

HS HYDRO&SPA in colaborare cu specialisti din cadrul ASTRAL POOL - BALKANS (Fluidra Group), va pot indeplinii visul unei piscine moderne prin echipamentele si accesoriile pentru [...]

RSS