-1
Tipareste pagina Inapoi la lista de produse

Sauna Harvia Rubic

Cod produs: S2118RC Rating: 0rating (bazat pe 0 comenturi) Producator: Harvia Asistenta online: sales@hydrospa.ro Pret incepand cu: 70180,79 RON
(TVA inclus)
Trimite unui prieten

Sauna Harvia Rubic

 

Sauna Rubic

Un mesaj din viitor.

Sauna Harvia Rubic uneste metal, lemn si sticla pentru a crea un spatiu armonios in intregime. Profilelele robuste metalice in colturi dau integritate saunei cubice. Exista panouri dreptunghiulare deasupra placilor de lemn negru a peretilor din lateral si din spate. Alegeti materialul din care vor fi panourile interioare din arin, sau lemn de plop tratat termic.

 

 

Sticla este utilizata in peretele frontal. Gratarele care exprima stilul interiorului au fost instalate in fata sticlei.Cadrul acoperit cu otel inoxidabil si picioarelor reglabile protejeaza peretii si structura saunei de umiditatea de pe podea.

 

Conbinarea materialelor se continua in interior, de asemenea.Benzi din otel inoxidabil au fost incorporate in marginile bancilor Harvia Futura. Aceeasi linie continua pe corpurile de iluminat si protectia pentru incalzire. Interiorul dispune de scanduri subtiri moderne. Selectati materialul pentru interiorul saunei dvs. din lemn de Plop, Abachi, Arin sau Plop tratat termic.

 

Un incalzitor Combi Topclass in sauna Harvia Rubic ofera o experienta placuta de aburi si umezeala. Sistemul de incalzire este controlat de o unitate de control digitala Griffin Combi, care va permite sa controlati temperatura, umiditatea si iluminarea in sauna.Unitatea de control este elegant incorporat in profillul metalic. Un zid de piatra decorativ Harvia a fost montat in spatele sistemului de incalzire. De asemenea, setul elegant de accesorii Harvia din otel inoxidabil este inclus in livrare.

 


actions
Newsletter
Newsletter Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri saptamanale despre Hydrospa.ro
Newsletter
Mozaic piscine Mix 101

Mozaic piscine Mix 101

Pret: 37,74 RON
BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

Pret: 758,44 RON
Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Pret: 2586,79 RON
Mozaic piscine Prisma Mix

Mozaic piscine Prisma Mix

Pret: 286,81 RON
Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Pret: 19,57 RON
SPA Calypso

SPA Calypso

Pret: 37631,39 RON
SPA Barcelona second-hand

SPA Barcelona second-hand

Pret: 24330,98 RON
Bun venit Hydrospa.ro este un magazin online destinat echipamentelor si accesoriilor pentru piscina, saune, spa-uri, sisteme pentru irigatii, fitness, decoratiuni pentru gradina.
Despre Hydrospa.ro

HS HYDRO&SPA in colaborare cu specialisti din cadrul ASTRAL POOL - BALKANS (Fluidra Group), va pot indeplinii visul unei piscine moderne prin echipamentele si accesoriile pentru [...]

RSS