-1 -2
Tipareste pagina Inapoi la lista de produse

Sauna Harvia Claro

Cod produs: S2116LS Rating: 0rating (bazat pe 0 comenturi) Producator: Harvia Asistenta online: sales@hydrospa.ro Pret incepand cu: 84958,55 RON
(TVA inclus)
Trimite unui prieten

Sauna Harvia Claro

 

Limpezeste-ti gandurile.

Usa mare din sticla transparenta a saunei Harvia Claro da senzatia de spatiu. Suprafata peretelui exterior este vopsita negru cu textura de scandura de lemn, care creeaza un contrast frumos cu negru deschis de lemn de la colturile acesteia.

La interior, echilibrul bine gandit intre lumina si intuneric continua la unison cu suprafata exterioara. Spatiile negre dintre panourile dreptunghiulare da interiorului saunei un ritm solid. Bancile unice Harvia Ventura sunt in acelasi design, adaugand o banca, foarte confortabila.

Lumina este unul dintre conceptele cheie in sauna Claro. Lumina ajunge prin usa de sticla si atunci cand este necesar, lampile de colt si benzile cu LED-uri din banca de sus asigura lumina necesara.

 

 

Incalzitorul Harvia Kivi este bine adaptat la stilul saunei - incalzitorul produce o baie traditionala de sauna, intr-un mod modern.Cadrul de otel triunghiular cu aproape 100 de kg de pietre de sauna arata impresionant prin sticla din fata. De asemenea, setul elegant de accesorii din otel inoxidabil Harvia este inclus in livrare.


actions
Newsletter
Newsletter Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri saptamanale despre Hydrospa.ro
Newsletter
Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Pret: 2594,68 RON
Mozaic piscine Prisma Mix

Mozaic piscine Prisma Mix

Pret: 287,68 RON
SPA Barcelona second-hand

SPA Barcelona second-hand

Pret: 24405,25 RON
BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

Pret: 760,76 RON
SPA Calypso

SPA Calypso

Pret: 37746,27 RON
Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Pret: 19,63 RON
Mozaic piscine Mix 101

Mozaic piscine Mix 101

Pret: 50,47 RON
Bun venit Hydrospa.ro este un magazin online destinat echipamentelor si accesoriilor pentru piscina, saune, spa-uri, sisteme pentru irigatii, fitness, decoratiuni pentru gradina.
Despre Hydrospa.ro

HS HYDRO&SPA in colaborare cu specialisti din cadrul ASTRAL POOL - BALKANS (Fluidra Group), va pot indeplinii visul unei piscine moderne prin echipamentele si accesoriile pentru [...]

RSS