-1 -2
Tipareste pagina Inapoi la lista de produse

Cabina sauna cu infrarosu Radiant

Cod produs: SGC0909BR Rating: 0rating (bazat pe 0 comenturi) Producator: Harvia Asistenta online: sales@hydrospa.ro Pret incepand cu: 10595,68 RON
(TVA inclus)
Trimite unui prieten

Cabina sauna cu infrarosu Radiant Harvia

 

Cabina cu infrarosu Radiant

Harvia Radiant - o investitie in bunastarea voastra.

Cabina cu infrarosu Radiant Harvia va permite sa va relaxati in caldura ori de cate ori doriti.Cabina functioneaza pe baza elementelor din radiatorul de caldura care produce radiatie infrarosu.Caldura este similara cu cea produsa de soare.Caldura infrarosu va ofera o stare de relaxare si revigorare. Harvia Radiant - o investitie in bunastarea voastra.

Elementele de incalzire din cabina cu infrarosu produc caldura uscata.Caldura afecteaza profund prin piele, care ofera mai multe efecte pozitive. Acesta stimuleaza circulatia sangelui, relaxeaza musculatura, arde calorii, te elibereaza de stres si relaxeaza atat fizic cat si mental.

INFORMATII TEHNICE
Cabina cu infrarosu Radiant Harvia vine cu instructiuni clare de instalare, facând cabina usor de instalat.Cabina cu infrarosu poate fi instalata in orice spatiu uscat, de exemplu in dormitor. Timpul de functionare si temperatura in cabina sunt stabilite cu usurinta cu ajutorul panoului de control.Cabina este gata de utilizare in mai putin de zece minute dupa ce este pornita. Luminile pot fi, de asemenea, pornite de la panoul de control. Ambele modele au un radio / CD player pentru a reda muzica preferata.

Cabinele cu infrarosu sunt realizate din cucuta, un lemn placut-parfumat, de culoare deschisa asemanator pinului. Suprafata exterioara estein nuanta de furnir de nuc negru.

Cabinele cu infrarosu au un design modern si o multime de suprafete de sticla.Elementele mari de incalzire au fost plasate astfel incât caldura sa afecteze toate partile corpului. Deoarece cabina poate provoca transpiratie intensa, bancile si podea trebuie sa fie protejate(de exemplu, cu un prosop). Bancile sunt detasabile pentru curatare.

Caldura infrarosu nu produce radiatii nocive sau daunatoare. Cu toate acestea, datorita cresterii  temperaturii tesutului cauzate de caldura, trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra inainte de a utiliza cabina cu infrarosu, daca sunteti gravida sau cu probleme de sanatate.

 

 


actions
Newsletter
Newsletter Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri saptamanale despre Hydrospa.ro
Newsletter
Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Pret: 19,63 RON
Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Pret: 2595,30 RON
SPA Barcelona second-hand

SPA Barcelona second-hand

Pret: 24411,01 RON
Mozaic piscine Mix 101

Mozaic piscine Mix 101

Pret: 50,48 RON
SPA Calypso

SPA Calypso

Pret: 37755,17 RON
Mozaic piscine Prisma Mix

Mozaic piscine Prisma Mix

Pret: 287,75 RON
BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

Pret: 760,94 RON
Bun venit Hydrospa.ro este un magazin online destinat echipamentelor si accesoriilor pentru piscina, saune, spa-uri, sisteme pentru irigatii, fitness, decoratiuni pentru gradina.
Despre Hydrospa.ro

HS HYDRO&SPA in colaborare cu specialisti din cadrul ASTRAL POOL - BALKANS (Fluidra Group), va pot indeplinii visul unei piscine moderne prin echipamentele si accesoriile pentru [...]

RSS