-1
Tipareste pagina Inapoi la lista de produse

Set intretinere sauna

Cod produs: SAC25070 Rating: 0rating (bazat pe 0 comenturi) Tags: intretinere sauna, set intretinere, set sauna Producator: Harvia Asistenta online: sales@hydrospa.ro Pret: 212,90 RON
(TVA inclus)
Trimite
Trimite unui prieten

Set pentru intretinerea saunei


Harvia Sauna Care Set este conceput pentru ingrijirea suprafetelor din lemn din sauna, curatarea saunei si a facilitatilor de spalare. Harvia Sauna Care Set include o sticla de solutie de curatare pentru sauna si dezinfectant (500 ml), ulei de parafină (500 ml), un burete de curatare si raspandire a fluidelor, manusi de protectie precum si smirghel. Sticla de ulei de parafina este suficienta pentru a trata o suprafata de aproximativ 5-10 m2.


Instrucţiuni de utilizare: Spalati sauna cu solutia de curatare pentru sauna şi dezinfectant 100 ml si 10 litri de apa. Spalati suprafetele de lemn cu buretele folosind manusile de protectie. In cazul in care mizeria este incorporata in banci, puteti sa-l slefuiti cu smirghel in directia fibrelor lemnului folosind smirghelul furnizat in ambalaj. Dupa spalare si clatire a suprafetelor din lemn cu apa uscati-le cu atentie. Încalzirea saunei accelereaza procesul de uscare.


Protejarea suprafetelor de lemn cu ulei de parafina reduce cantitatea de umiditate si murdarie absorbita de lemn si imbunatateste nuanta suprafetelor din lemn. Uleiul de parafina este potrivit pentru toate suprafetele din lemn si in special pentru lemnul tratat termic sau a suprafetelor din arin. Testati inainte de folosire uleiul pe o suprafata ascunsa a banchetei pentru a vedea daca modificarile de umbra aduse lemnului sau nuanta este ceea ce doriti. Lemnul este intotdeauna unic, iar rezultatul final poate fi afectat de lucruri cum ar fi varsta, porozitatea si umbra originala a suprafetei.


Suprafetele din lemn trebuie sa fie complet uscat inainte de a incepe tratamentul. Purtati manusi pentru a proteja mainile, turnati uleiul de parafina pe burete si intindeti-l uniform. Lasati-l sa stea timp de aproximativ 1 ora si apoi stergeti suprafata uscata, daca este necesar. Incalzirea saunei accelereaza procesul de uscare.


actions
Newsletter
Newsletter Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri saptamanale despre Hydrospa.ro
Newsletter
Pat de masaj terapeutic TMN

Pat de masaj terapeutic TMN

Pret: 2219,44 RON
Set accesorii sauna Harvia

Set accesorii sauna Harvia

Pret: 672,58 RON
Spa Purespa Bubble Therapy Intex

Spa Purespa Bubble Therapy Intex

Pret: 3126,94 RON
SPA OCEAN

SPA OCEAN

Pret: 27732,56 RON
Cabina Sauna HOME  200 x 200 PROMO

Cabina Sauna HOME 200 x 200 PROMO

Pret: 17297,83 RON
Incalzitor sauna Vega Compact

Incalzitor sauna Vega Compact

Pret: 1022,57 RON
Panou control sauna OT2 PS-1

Panou control sauna OT2 PS-1

Pret: 771,58 RON
Kit de suspensie in tavan HGL4

Kit de suspensie in tavan HGL4

Pret: 1261,97 RON
Cabina sauna Stile

Cabina sauna Stile

Pret: 13486,99 RON
SPA Calypso

SPA Calypso

Pret: 37710,67 RON
SPA Barcelona

SPA Barcelona

Pret: 76194,50 RON
Spa Helene

Spa Helene

Pret: 32819,66 RON
Bun venit Hydrospa.ro este un magazin online destinat echipamentelor si accesoriilor pentru piscina, saune, spa-uri, sisteme pentru irigatii, fitness, decoratiuni pentru gradina.
Despre Hydrospa.ro

HS HYDRO&SPA in colaborare cu specialisti din cadrul ASTRAL POOL - BALKANS (Fluidra Group), va pot indeplinii visul unei piscine moderne prin echipamentele si accesoriile pentru [...]

RSS