MEMBRANA PVC (LINER) Liner pentru impermeabilizarea bazinelor de inot combina estetica si functionalitatea ca urmare a procesului avansat de fabricare si design scrupulos. Orice tip de instalatie, chiar si acelea pentru un numar mare de utilizatori, poate beneficia de gama noastra de membrane PVC care ofera caracteristici optime in ceea ce priveste impermeabilizarea si armonia estetica maxima intre bazinele de inot si imprejurimile lor inmediate. Din acest motiv, ele sunt adecvate in special pentru aplicatii in bazinele de inot privat, cluburi sportive si facilitati. Ca un aspect remarcabil, trebuie sa subliniem ca linerul noastru a fost utilizat pentru impermeabilizarea piscinei olimpice fabricate de Astral Group la Palau Sant Jordi centrul sportiv al Barcelonei, cu ocazia Campionatului Mondial de inot sarbatorit, in iulie 2003.
separator
Producator
Oferte speciale
Tip stoc
separator
left
Producatori
TRANSPORT GRATUIT!
Comanda acum de minim 100 RON si ai transport gratuit!
Comanda acum de minim 100 RON si ai transport gratuit!
Produse in top
Aici gasesti cele mai cumparate produse din catalogul nostru.
Stiri
Statistici utilizatori
Utilizatori: 0 Vizitatori: 4
left
Liner PVC 1.5mm Celeste FlagPool

Liner PVC 1.5mm Celeste...

Pret: 89,73RON
(TVA inclus)
Shadow
Liner PVC, 1.5mm

Liner PVC, 1.5mm

Pret: 100,95RON
(TVA inclus)
Shadow
Liner PVC 1.5mm Flagpool

Liner PVC 1.5mm Flagpool

Pret: 103,75RON
(TVA inclus)
Shadow
Newsletter
Newsletter Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri saptamanale despre Hydrospa.ro
Newsletter
Bun venit Hydrospa.ro este un magazin online destinat echipamentelor si accesoriilor pentru piscina, saune, spa-uri, sisteme pentru irigatii, fitness, decoratiuni pentru gradina.
Despre Hydrospa.ro

HS HYDRO&SPA in colaborare cu specialisti din cadrul ASTRAL POOL - BALKANS (Fluidra Group), va pot indeplinii visul unei piscine moderne prin echipamentele si accesoriile pentru [...]

RSS