-1 -2 -3 -4
Tipareste pagina Inapoi la lista de produse

Gresie floor gres walks1.0 alb natural

Cod produs: 728755 Rating: 0rating (bazat pe 0 comenturi) Producator: Floor Gres Asistenta online: sales@hydrospa.ro Pret incepand cu: 168,25 RON
84,13 RON

(TVA inclus)
Trimite unui prieten

FLOOR GRES WALKS1.0 ALB NATURAL

(PROMOTIE IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL)

Cuartit este un tip de roca metamorfica facut in principal din cuart, dur lucrat si care utilizarea este mult mai raspândita in sectorul de constructii si industria materialelor refractoare. Acesta este un material deosebit de rezistent, de multe ori, folosite pentru podele de exterior.

Floor gres, datorita tehnologiilor sale sofisticate, reinterpreteaza in gresie portelanata aparitia de cuartit, creând un material care devine sinteza perfecta intre natura si tehnologie si combina valoarea de cercetare la calitatea materiilor prime. Naturaletea de suprafata si material cu efect dur, combinate cu bogatia de grafica, culori si structuri permite gamei Wals1.0 pentru a fi utilizate in contexte diferite, cu rezultate semnificativ estetice: Walks/1.0 este o tehnologie si natura, incisiv impreunata.

Precizie estetica riguroasa si curatarea formala distinge optiunile de culoare ce caracterizeaza seria,accentuand simplitatea ei neconventionala.Disponibila in 2 finisaje, soft si natural, este perfecta pentru interpretarea arhitecturii de interior si spatiile din exterior care se imbina cu spatiul inconjurator.

Performantele extreme fizico-mecanice ale Walks1.0, realizate corpolent, il fac ideal pentru podea, pereti si utilizarea pe fatade. In proiectarea bazinelor de inot si de mediu wellness, mare rezistenta la alunecare face acest produs ideal pentru utilizarea pentru marginea de la cada chiar si in aer liber (mai ales in culori deschise ce absorb mai putina caldura).

Frumusete, eleganta, libertatea de utilizare: Walks1.0 este o colectie destinata sa dureze in timp.

 

Model Dimensiuni Grosime  Aspect Antiderapant
Alb natural 30x60 cm 10 mm  mat Da

 


actions
Newsletter
Newsletter Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri saptamanale despre Hydrospa.ro
Newsletter
Mozaic piscine Mix 101

Mozaic piscine Mix 101

Pret: 50,48 RON
Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Pret: 19,63 RON
SPA Calypso

SPA Calypso

Pret: 37750,32 RON
Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Pret: 2594,96 RON
BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

Pret: 760,84 RON
SPA Barcelona second-hand

SPA Barcelona second-hand

Pret: 24407,87 RON
Mozaic piscine Prisma Mix

Mozaic piscine Prisma Mix

Pret: 287,71 RON
Bun venit Hydrospa.ro este un magazin online destinat echipamentelor si accesoriilor pentru piscina, saune, spa-uri, sisteme pentru irigatii, fitness, decoratiuni pentru gradina.
Despre Hydrospa.ro

HS HYDRO&SPA in colaborare cu specialisti din cadrul ASTRAL POOL - BALKANS (Fluidra Group), va pot indeplinii visul unei piscine moderne prin echipamentele si accesoriile pentru [...]

RSS