Tipareste pagina Inapoi la lista de produse

Sistem electroliza cu pompa filtrare Intex

Cod produs: 56612 Rating: 0rating (bazat pe 0 comenturi) Producator: Intex Asistenta online: sales@hydrospa.ro Pret: 1503,06 RON
(TVA inclus)
Trimite
Trimite unui prieten

 

Sistem electroliza cu pompa filtrare Intex


Dezinfectant Eco-friendly pentru piscine supraterane

 

Intex introduce urmatoarea generatie de sisteme cu apa sarata pentru piscinele supraterane... Sitemul cu apa sarata Krystal Clear ™ cu tehnologie cu efect algicid prin ionizare a cuprului.

 

Acum sitemul cu apa sarata Krystal Clear ™ combina tehnologia unica in doua etape, pentru dezinfectarea apei din piscina.

 

In primul rand, se produc niveluri nedetectabile de clor natural in conditii de siguranta pentru inotator atunci cand sarea este adaugata in apa din piscina si trece prin celula electrolitica acoperita cu titan in timpul procesului de filtrare. Rezultatul este fin, apa proaspata, limpede, fara efecte secundare severe produse de produsele chimice ambalate pentru piscina.

 

In al doilea rând, cu noua caracteristica de  ionizare a cuprului, ionii dezinfectanti extrem de activi sunt de asemenea eliberati, ce creeaza un biocid puternic ce ataca algele mai agresiv decat clorul sau alte substante chimice ambalate pentru piscina.Caracteristici tehnice:

- 220-240 V

- Pompa filtrare de 7570 L / h

- Benzi de testare usor de folosit  (20 buc.) incluse pentru a verifica performanta

- Programator automat cu ceas de 24 ore.

- Greutate cutie 21.7 kg


Cum functioneaza sitemul cu apa sarata Krystal Clear ™:

 

- Pura, sare naturala se adauga in piscina - aceiasi sare care este folosita statiile de dedurizare rezidentiale. Cantitatea de sare necesara creeaza un nivel de sare la fel de multa ca a zecea parte a apei din ocean, deci inotatorul nu va vedea, simti, sau mirosi de sare. Toat ce simti este apa incredibil de curata, proaspata si fina.

 

- Ca parte a ciclului de filtrare de zi cu zi, apa din piscina trece prin celula electrolitica acoperita cu titan pentru a produce hipoclorit de sodiu, care este instantaneu dizolvat in apa. Acest proces produce eficient, doar un nivel scazut de clor, care este primul pas in distrugerea bacteriilor si algelor.

 

- Combinand ionizarea cuprului cu procesul de electroliza se reduce cantitatea de clor necesara cu pana la 70%. Acest lucru se datoreaza faptului ca atunci cand ionii de cupru sunt eliberati in apa se depun pe peretii celulelor microorganismelor si blocheaza fotosinteza (procesul de conversie a luminii in hrana si energie utila). Ca urmare, celulele mor si raspandirea algelor este controlata.

 

- Pentru ca sarea nu se evapora, acest proces se repeta zilnic in mod automat atunci cand sistemul de apa sarata este operat. Cand se evapora apa, se adauga pur ai simplu mai multa apa - nivelul de sare ramane acelasi. Exceptie fiind cazul in care apa este stropita din piscina, nu ar trebui sa mai adaugati sare in piscina.


actions
Newsletter
Newsletter Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri saptamanale despre Hydrospa.ro
Newsletter
BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

Pret: 760,84 RON
SPA Calypso

SPA Calypso

Pret: 37750,32 RON
Mozaic piscine Prisma Mix

Mozaic piscine Prisma Mix

Pret: 287,71 RON
Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Pret: 19,63 RON
SPA Barcelona second-hand

SPA Barcelona second-hand

Pret: 24407,87 RON
Mozaic piscine Mix 101

Mozaic piscine Mix 101

Pret: 50,48 RON
Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Pret: 2594,96 RON
Bun venit Hydrospa.ro este un magazin online destinat echipamentelor si accesoriilor pentru piscina, saune, spa-uri, sisteme pentru irigatii, fitness, decoratiuni pentru gradina.
Despre Hydrospa.ro

HS HYDRO&SPA in colaborare cu specialisti din cadrul ASTRAL POOL - BALKANS (Fluidra Group), va pot indeplinii visul unei piscine moderne prin echipamentele si accesoriile pentru [...]

RSS