-1 -2 -3
Tipareste pagina Inapoi la lista de produse

Block Start BCN03

Cod produs: 28760 Rating: 0rating (bazat pe 0 comenturi) Tags: block start, competitie, inot, platforma, piscine Producator: Astral Pool Asistenta online: sales@hydrospa.ro Pret incepand cu: 12266,27 RON
(TVA inclus)
Trimite unui prieten

 

Block Start BCN03 pentru piscine Olimpice

 

 

Block Start-ul BCN03, dezvoltat şi patentat de AstralPool pentru Campionatul Mondial de Inot care a avut loc la Barcelona in 2003, introduce doua inovatii:

 

- Permite inotatorilor sa ajusteze unghiul platformei manual. Ei pot alege unghiul cel mai potrivit dintre cele disponibile 0 ° , 3 º, 6 º si 10 º.

 * Normele administrative ale Federaţiei Internaţionale de Inot  (FR2.7) permit un unghi intre 0 şi 10 ° pentru platforma de plecare. Pana in prezent, toate blocurile de pe piata au constat dintr-o platformă fixă neajustabila.

 

- Manere laterale reglabile. Inotatorul poate schimba poziţia lor cu usurinta, lasandu-le in sus sau in jos dupa cum considera de cuviinta.

 

În plus, o versiune ECO este disponibila fara manere laterale reglabile iar platforma este fixata la 6 º

 

Start Block-ul este fabricat din otel inoxidabil AISI-316.Platforma de pornire standard poate fi demontata pentru a permite asamblarea sistemului de cronometrare electronica Omega. Acestea pot fi de asemenea adaptate la alte sisteme de sincronizare in urma unei comanzi speciale. Platforma are lungimea de 550mm x 500mm latime, cu finisaj lustruit si 437mm inaltime. Ideal pentru instalarea intr-o piscina cu pereţi laterali. Ancorajul pentru instalarea în beton este de asemenea inclus.


Documente atasate:
actions
Newsletter
Newsletter Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri saptamanale despre Hydrospa.ro
Newsletter
Mozaic piscine Prisma Mix

Mozaic piscine Prisma Mix

Pret: 287,07 RON
BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

Pret: 759,14 RON
Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Pret: 19,59 RON
SPA Calypso

SPA Calypso

Pret: 37666,18 RON
SPA Barcelona second-hand

SPA Barcelona second-hand

Pret: 24353,47 RON
Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Pret: 2589,18 RON
Mozaic piscine Mix 101

Mozaic piscine Mix 101

Pret: 50,36 RON
Bun venit Hydrospa.ro este un magazin online destinat echipamentelor si accesoriilor pentru piscina, saune, spa-uri, sisteme pentru irigatii, fitness, decoratiuni pentru gradina.
Despre Hydrospa.ro

HS HYDRO&SPA in colaborare cu specialisti din cadrul ASTRAL POOL - BALKANS (Fluidra Group), va pot indeplinii visul unei piscine moderne prin echipamentele si accesoriile pentru [...]

RSS