Tipareste pagina Inapoi la lista de produse

Vana multiport Side

Cod produs: 20569 Rating: 0rating (bazat pe 0 comenturi) Producator: Astral Pool Asistenta online: sales@hydrospa.ro Pret incepand cu: 430,89 RON
(TVA inclus)
Trimite unui prieten

Valva multiport cu sase căi pentru filtrele de piscina cu conexiune laterala.


O valva multiport cu sase cai ce poate indeplini functii diferite intr-un circuit hidraulic: filtrare, golire, inchide, spalare inversa (spalare in contra-curent), recirculare si clatire a filtrului piscinei. Designul sau functional, ofera o gama larga de posibilitati de conectare, in orice instalatie asigurand o perfecta închidere si o utilizare usoara. La proiectarea si alegerea materialelor adecvate pentru fabricarea diferitelor componente ale valvei multiport, o grija extrema a fost pentru asigurarea frecarii minime si rezistenta de maxima securitate si un finisaj atractiv. Carcasa, capacul si maneta sunt realizate din ABS, distribuitorul din PPO, garnituri de etansare din EPDM si componente metalice din otel inoxidabil.


Noua generatie de vane multiport manuale care incorporeaza un sistem de tip baioneta de inchidere (fara suruburi). Acest lucru faciliteaza dezmembrarea pentru intretinere si previne rugina.


actions
Newsletter
Newsletter Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri saptamanale despre Hydrospa.ro
Newsletter
Mozaic piscine Prisma Mix

Mozaic piscine Prisma Mix

Pret: 287,07 RON
BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

Pret: 759,14 RON
SPA Calypso

SPA Calypso

Pret: 37666,18 RON
Mozaic piscine Mix 101

Mozaic piscine Mix 101

Pret: 50,36 RON
SPA Barcelona second-hand

SPA Barcelona second-hand

Pret: 24353,47 RON
Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Pret: 2589,18 RON
Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Pret: 19,59 RON
Bun venit Hydrospa.ro este un magazin online destinat echipamentelor si accesoriilor pentru piscina, saune, spa-uri, sisteme pentru irigatii, fitness, decoratiuni pentru gradina.
Despre Hydrospa.ro

HS HYDRO&SPA in colaborare cu specialisti din cadrul ASTRAL POOL - BALKANS (Fluidra Group), va pot indeplinii visul unei piscine moderne prin echipamentele si accesoriile pentru [...]

RSS