Tipareste pagina Inapoi la lista de produse

Vana multiport 1.5`` Top

Cod produs: 20565 Rating: 0rating (bazat pe 0 comenturi) Tags: vana, multiport, top, superior, filtru, Producator: Astral Pool Asistenta online: sales@hydrospa.ro Pret: 424,16 RON
(TVA inclus)
Trimite
Trimite unui prieten

Valva multiport cu sase căi de 1.5" pentru filtrele cu conexiune in partea superioara a filtrului.


O valva multiport cu sase căi ce poate îndeplini funcţii diferite într-un circuit hidraulic: filtrare, golire, închide, spalare inversa (spalare in contra-curent), recirculare şi clătire a filtrului. Designul său funcţional, oferă o gamă largă de posibilităţi de conectare, în orice instalaţie asigurand o perfectă închidere şi o utilizare uşoară. La proiectarea şi alegerea materialelor adecvate pentru fabricarea diferitelor componente ale valvei multiport, o grijă extremă a fost luată pentru asigurarea frecarii minime şi rezistenţă, de maximă securitate şi un finisaj atractiv. Carcasa, capacul şi maneta sunt realizate din ABS, distribuitorul din PPO, garnituri de etanşare din EPDM şi componente metalice din otel inoxidabil.


Noua generaţie de vane multiport manuale care incorporează un sistem de tip baionetă de închidere (pentru înlocuirea şuruburi). Acest lucru facilitează dezmembrarea pentru întreţinere şi previne rugina.


Documente atasate:
actions
Newsletter
Newsletter Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri saptamanale despre Hydrospa.ro
Newsletter
Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Pret: 2582,28 RON
Mozaic piscine Prisma Mix

Mozaic piscine Prisma Mix

Pret: 286,31 RON
Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Pret: 19,53 RON
SPA Barcelona second-hand

SPA Barcelona second-hand

Pret: 24288,61 RON
SPA Calypso

SPA Calypso

Pret: 37565,86 RON
BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

Pret: 757,12 RON
Mozaic piscine Mix 101

Mozaic piscine Mix 101

Pret: 50,23 RON
Bun venit Hydrospa.ro este un magazin online destinat echipamentelor si accesoriilor pentru piscina, saune, spa-uri, sisteme pentru irigatii, fitness, decoratiuni pentru gradina.
Despre Hydrospa.ro

HS HYDRO&SPA in colaborare cu specialisti din cadrul ASTRAL POOL - BALKANS (Fluidra Group), va pot indeplinii visul unei piscine moderne prin echipamentele si accesoriile pentru [...]

RSS