Tipareste pagina Inapoi la lista de produse

Controller ESP LX M

Cod produs: F44082 Rating: 0rating (bazat pe 0 comenturi) Producator: Rain Bird Asistenta online: sales@hydrospa.ro Pret: 2396,67 RON
1150,40 RON

(TVA inclus)
Trimite unui prieten

Controller ESP LX M 8 statii de baza

 

Controlerul modular ESP-LX este potrivit pentru aplicatiile rezidentiale mari si pentru cele comerciale. Ecranul mare si programul secvential intuitiv face din acest controler cel mai usor de folosit din clasa lui.

 

CARACTERISTICI:

- Flexibiliate: Usor de marit de la 8 statii la 32 prin adaugare de module a cate 4 si 8 statii
- Modulele se pot monta pe orice slot disponobil chiar si in timp ce controlerul este functional
- Usor de folosit modul “ Extra simple Programming” prin intermediul ecranului mare si prin selectarea limbii de programare dorite: engleza, spaniola, franceza, germana, italiana si portugheza
- Cutie spatioasa din confectionata din material rezistent la conditii vitrege de functionare, cutie cu posibiliatea de a fi inchisa si blocata cu ajutorul unei chei.Spatiulgeneros din interiorul cutiei inlesneste legarea cablurilor electrice oferind aspect profesional.
- In cazul in care se intrerupe alimentarea cu curent electric ( 220V ) bateria incorporata va mentine programul instalat timp de 10 ani si programele preinsatlate timp de 100 ani.
- Patru programe preinstalate confera o gama larga de control al irigatiei- Programul D ( microaspersie) poate rula simultan cu programele A, B sau C pentru a creste capacitatea hidraulica si a scurta timpul de udare.
- Calendarul de 365 de zile cu autoselectarea inteligenta a anului bisect pentru selectarea unei singure udari in orice zi din an
- Cinci cicluri de udare ( programabil de utilizator” CUSTOM”, ciclic “ CYCLICAL”, zile impare “ ODD”, zile impare plus ziua de 31 “ ODD31” sau zile pare “ EVEN”) selectabile pentru o flexibilitate in udare sau pentru a respecta restrictii ( daca exista)
- Functia “ Calendar-Day-Off”
– optiune pentru a seta orice zi din luna in care nu se executa udare pentru toate programele ( in orice ciclu de udare)
- Functia “ Contractor Default”
– permite salvarea unui program preinstalat si modificat de catre utilizator care poate fi usor accesat atunci cand este nevoie de el.
Functia de activare intarziata a programului permite activarea acestuia cu o intarziere de pana la 90 de zile timp dupa care controlerul va reporni udare pe programul salvat anterior.
Acest lucru este folositor in reluarea udarii la anumite caracteristici dorite functie de vreme , seminte semanate etc
- Reglarea bugetului de apa temporar functi de ciclu sau de luna cu pana la 300%
- Functie de intarziere a udarii pe o anumita perioada cu repornire automata a programului- Functia de pornire manuala a unei singure statii , a mai multe sau a intregului program este usor apelat. Pornirea manuala nu va interactiona sau modifica programul normal automat de udare.
- Programare de” intarziere la electrovana “
– pentru a permite ca apa de la sursa ( put) sa ajunga la parametrii necesari folosirii pentru irigatie sau setarea unui timp mai mare de inchidere a electrovanei.
- Functia “ Cycle+Soak”
– permite ca timpul total de udare sa fie impartit intre ciclurile programate astfel micsorand scurgerile.- Control pentru vana master/ releu de pompa
- Sloturi special dedicate pentru legarea senzorului de ploaie pentru o gestionare optima a apei.
- Functia “ Sensor bypass switch” – permite utilizatorului sa porneasca udarea chiar in cazul in care senzorul de ploaie este activ.- Functia “ Sensor override” permite utilizatorului sa pornesca o anumite statie chiar deca senzorul de ploaie este activat.Functia “ Enhanced diagnostic Feedback” – anunta utilizatorul conditiile pentru care udarea automata a fost oprita.
- Functia de verificare va afiseaza informatii despre program, calculeaza timpul total de functionare pe program si timpii de functionare a fiecarei electrovane, si timpul de functionare a programului de test ce opereaza fiecare electrovana secvential.
- Functie de diagnostic in caz de scurt-circuit indentificand electrovana sau firul cu probleme si lasa sa functionaze statiile operationale


actions
Newsletter
Newsletter Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri saptamanale despre Hydrospa.ro
Newsletter
BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

BEC LED RGB LUMIPLUS 1.11 PAR 56

Pret: 760,76 RON
SPA Barcelona second-hand

SPA Barcelona second-hand

Pret: 24405,25 RON
Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Futura Harvia Cromoterapie pentru sauna

Pret: 2594,68 RON
Mozaic piscine Mix 101

Mozaic piscine Mix 101

Pret: 50,47 RON
Mozaic piscine Prisma Mix

Mozaic piscine Prisma Mix

Pret: 287,68 RON
Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Caramida de sare Himalaya pentru sauna

Pret: 19,63 RON
SPA Calypso

SPA Calypso

Pret: 37746,27 RON
Bun venit Hydrospa.ro este un magazin online destinat echipamentelor si accesoriilor pentru piscina, saune, spa-uri, sisteme pentru irigatii, fitness, decoratiuni pentru gradina.
Despre Hydrospa.ro

HS HYDRO&SPA in colaborare cu specialisti din cadrul ASTRAL POOL - BALKANS (Fluidra Group), va pot indeplinii visul unei piscine moderne prin echipamentele si accesoriile pentru [...]

RSS